RRCT.eu

Schout heynricstraat 74
3032SX te Rotterdam
rrct.organisatie@gmail.com

Sponsoring

Met alleen trainen komen wij er niet. Wij hebben uw steun hard nodig. Wij willen vragen of u uw naam wil verbinden aan de RRCT 2017 en het Fonds Gehandicaptensport door een sponsordeal met ons aan te gaan.

Een deel van het doel van de Rotterdam Rome Cycling Tour is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Fonds Gehandicaptensport. U kunt ons als bedrijf sponsoren of als individu doneren.

De Stichting Rotterdam Rome Cycling Tour is door de belastingdienst aangewezen als een Algemeen Nut Beogende Instelling en heeft daarvoor de ANBI-status verkregen.

Er zijn 2 manier om te doneren:

  • U kunt geld overmaken naar NL78RABO0153749180 t.n.v. STG. Rotterdam Rome Cycling, vermeld hierbij de renner die u steunt of uw naam/e-mailadres zodat wij u in de toekomst kunnen berichten over de voortgang van het project.
  • U kunt makkelijk doneren door naar de iDeal knop op de website te gaan. Zo kunt u op een eenvoudige manier het door u gewenste bedrag via internet bankieren overmaken naar RRCT en Fonds Gehandicaptensport.

Als bedrijf sponsoren

Wilt u als bedrijf de RRCT sponsoren? De RRCT heeft verschillende mogelijkheden zoals logo/naamsvermelding op de RRCT Website of een social media campagne. Wij bespreken graag persoonlijk met u de mogelijkheden.

Door te klikken op onderstaande link vindt u onze brochure waarin u het verhaal nogmaals kunt lezen, met daarbij meer informatie over de verschillende samenwerkingsverbanden en sponsorschap die wij met elkaar kunnen aangaan.

Download hier de brochure