RRCT.eu

Schout heynricstraat 74
3032SX te Rotterdam
rrct.organisatie@gmail.com

Beat Cycling Club

Dit jaar maken wij een belangrijke stap in de organisatie van deze fietstour door ons te verbinden aan de BEAT Cycling Club. BEAT is een initiatief om de eerste internationale wielergemeenschap op te zetten, welke in de toekomst een duurzame basis moet vormen voor een professioneel wielerteam. Dit doet BEAT door wielerliefhebbers, bedrijven en organisaties bij elkaar te brengen in een community.

Het initiatief belooft een groot succes te worden met honderden aanmeldingen in de eerste maanden na lancering. BEAT heeft de doelstelling om in 2018 over een professioneel wielerteam te beschikken dat kan concurreren met de gevestigde teams in wielerwedstrijden zoals de Tour de France.

Wat betekent dit voor ons als RRCT?
Dit houdt in dat wij gebruik maken van de expertise die de BEAT community ons te bieden heeft, om zo goed voorbereid mogelijk te beginnen aan onze tour naar Rome. Omdat wij deel uitmaken van de BEAT community zullen wij dus ook onder de vlag van BEAT naar Rome fietsen. Dit is dan ook te zien in onze vlogs die zullen worden gepost op onze Facebookpagina.

Blijf op hoogte van de ontwikkelingen van BEAT op de website BEAT Cycling Club en bekijk onze vlogs en ander beeldmateriaal op de Facebookpagina ‘’Rotterdam Rome Cycling Tour’.